VMRO-DPMNE: Ndarja e pensioneve nacionale në përputhje me ndryshimet në Ligjin për kulturë

Duke filluar nga janari i vitit 2012, Ministria për kulturë do të fillojë me ndarjen e pensioneve nacionale për artistët e dalluar dhe punëtorët e tjerë profesionalë që do t’i plotësojnë kushtet dhe kriteret e parapara me ndryshimet në Ligjin për kulturë. [Afati: Janar 2012]

Arsyetim:

40 vendimet e para për pensione nacionale janë ndarë më 3 mars 2012. Afati për realizimin e këtij premtimi është janari i vitit 2012. Premtimi është realizuar, por jo në afatin e premtuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.