VMRO-DPMNE: Mobilitet i brendshëm i administratës publike

Thjeshtim i mobilitetit të brendshëm të të punësuarve në kuadër të administratës publike, nëpërmjet ndryshimeve në Ligjin për nëpunës shtetërorë. [Afati: dhjetor 2013]

Arsyetim:

Janë bërë ndryshimet e nevojshme në Ligjet për nëpunës shtetërorë dhe publikë dhe ato janë miratuar nga Kuvendi i RM-së.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.