VMRO-DPMNE: Mjekësi familjare si specializim i rregullt

Mjekësia familjare do të fillojë të zbatohet si specializim i rregullt në kuadër të Fakultetit të Mjekësisë. Afati: shtator 2008;

Arsyetim:

Më 26 maj të vitit 2009 – Premtimi është realizuar, mirëpo jo në afatin e dhënë. http://www.semejnamedicina.mednet.mk/index.php?gid=8&jazik=1

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.