VMRO-DPMNE: Mbrojtja e aksionarëve të vegjël

Në periudhën e ardhshme në mënyrë plotësuese do t’i mbrojmë aksionarët e vegjël, duke e ndryshuar rregullativën dhe duke bërë harmonizimin e saj me standardet evropiane, si plotësim i ndryshimeve që i bëmë në vitin 2007.

Arsyetim:

Janë bërë ndryshime në rregullativë, ku janë shtuar më tepër të drejta të aksionarëve të vegjël, në ç’mënyrë premtimi është përmbushur edhe formalisht.

Vërejtje: Përfaqësues të aksionarëve publikisht shprehin pakënaqësi për shkak të moszbatimit të dispozitave ligjore për mbrojtje në kuadër të sistemit gjyqësor, si dhe mosveprimit të institucioneve në raste kur shkelës të të drejtave janë njerëz të fuqishëm nga pushteti.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.