VMRO-DPMNE: Mbikëqyrje të kufijve

Sipas modelit të kufijve më mirë të siguruara në botë (Izrael-Palestinë, SHBA-Meksikë), mbikëqyrja e kufirit do të kryhet me pajisje të fjalës së fundit të teknologjisë, me aftësinë për të zbuluar nga distanca kalimet e mundshme të paligjshme të kufirit dhe incidentet në kufirin shtetëror të çdo lloji (afati: Prill 2009).

Arsyetimi

Është vendosur pajisje moderne për mbikëqyrjen e kalimeve kufitare [Qasur më: 27.05.2011].

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.