VMRO-DPMNE: Masa për punësim – rikualifikim

Deri në vitin 2010, 15% e atyre që kanë qenë të papunë për një kohë të gjatë, të përfshihen në masën aktive përpunësim në formë të rikualifikimit, kualifikimit të mëtutjeshëm ose praktikës;

Arsyetim:

Nuk ekzistojnë informata në dispozicion publik, gjegjësisht të dhënat për vitet  2009 dhe 2010 nuk janë publikuar në ueb-faqen e Agjencisë për punësim të Republikës së Maqedonisë. [Qasur më: 22.05.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.