VMRO-DPMNE: Masa për përkrahje

Do të vazhdojmë me masa të drejtpërdrejta të përkrahjes (pagesa për hektar dhe për kokë kafshe), masa për rritje të konkurrencës (me të korrur më të madh, harxhime më të ulëta dhe kualitet dhe marketing më të mirë.

Arsyetim:

Sipas raportit dhe sipas analizës dhe bisedës së bërë me bujqit që i kanë marrë paratë e planifikuara për përkrahje të zhvillimit të bujqësisë, ky premtim është përmbushur. Janë ndarë 1000 denarë për kokë kafshe.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.