VMRO-DPMNE: Masa alternative

Krijimi i kushteve teknike për realizim të masave alternative.

Arsyetim:

Është realizuar trajnim i 30 personave të kualifikuar nga qendratpër punë sociale në Republikën e Maqedonisë për realizim të masave alternative. Enti për realizim të sanksioneve ka lidhur Memorandum për bashkëpunim me ndërmarjet publike të cilat funskionojnë në qytetin e Shkupit në të cilat do të mund të realizohet masa alternative punë me dobi të përgjithshme.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.