VMRO-DPMNE: Marrëveshje bashkëpunimi me BE-FRONTEX

Deri në fund të 2008 do ti përfundojmë negociatat për nënshkrimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Agjencinë evropiane për menaxhimin e operacional me kufijtë e jashtëm të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian – FRONTEX, e cila luan një rol kyç në zbatimin e konceptit të kufijve të integruar të BE-së.

Arsyetimi:

U nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim në mes MPB dhe FRONTEX (http://www.vlada.mk/?q=node/2951), nga 19.12.2009. është hequr regjimi i vizave për Maqedoninë.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.