VMRO-DPMNE: Lokaliteti arkeologjik Stibera – Çepigovë

Projekti Stibera – Çepigovë, rrethina e Prilepit, me të cilin parashihen punëtori në qytetin antik të skulpturave nga mermeri nga periudha antike. Stibera – Çepigovë bën pjesë në grupin e lokaliteteve strategjike arkeologjike, që do të sigurojë materiale të çmueshme arkeologjike dhe do ta prezantojë Maqedoninë në suaza botërore – afati: viti 2010.

Arsyetim:

Gjatë vitit 2009/2010 kanë filluar hulumtimet arkeologjike në lokalitetin Stibera – Çepigovë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.