VMRO-DPMNE: Lokalitetet arkeologjike Hisar dhe Bargala

Fillimi i ndërhyrjeve të mëdha arkeologjike, konservimi dhe restaurimi i lokalitetit Bargala në Shtip, dhe Hisarit të Shtipit, me ç’rast Maqedonia Lindore do ta fitojë destinacionin e dytë të madh dhe atraktiv turistik. Afati: viti 2011.


Arsyetim:

Arkeologët nga Instituti për mbrojtje të përmendoreve dhe Muzeu i qytetit të Shtipit filluan me hulumtimet në lokalitetet “Hisar” dhe “Bargala”.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.