VMRO-DPMNE: Ligji për përfaqësim të Republikës së Maqedonisë para Gjyqit Europian për të drejata e njeriut dhe ligji për realizim të vendimeve të Gjyqit Europian për të drejtat e njeriut të miratuara kundër Republikës së Maqedonisë

Ligji për përfaqësim të Republikës së Maqedonisë para gjyqit europian për të drejtat e njeriutderi në fund të vitit 2009 si dhe Ligj për realizim të vendimeve të Gjyqit Europian për të drejata e njeriut të miratuara kundër Republikës së Maqedonisë si dhe vëzhgim të implementimit  të praktikës gjyqësore Afati: fundi i vitit 2010.

Arsyetim:

Është miratuar Ligji për përfaqësim të Republikës së Maqedonisë para gjyqit Europian i cili ka hyrë në fuqi me 06.06.2009 (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=4615), si dhe Ligji për realizim të vendimeve të Gjyqit kushtetues për të drejtata e njeriut i cili ka hyrë në fuqi me 06.06.2009 (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=4614).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari