VMRO-DPMNE: Ligji për organizatat invalidore

Regullim të punës së organizatave invalidore me ligjin për oragnizata invalidore, përmes së cilës do të përfshihen nevojat e ndryshme specifike të personave invalid dhe organizatat e tyre.

Arsyetim:

Ligji është miratuar më vitin 18.07.2008. [Qasur më: 26.05.2011]

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.