VMRO-DPMNE: Ligji për mbrojtje të pacientëve

Ligji për mbrojtje të pacientëve është në procedurë në paralament.Afati shtator 2008;

Arsyetimi:

Ligji është miratuar më 08/07/2008 .

http://www.miahealth.mk/dokumentacija/80_648801981.pdf

http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=805

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.