VMRO-DPMNE: LIgji për ankesa dhe sygjerime

Do të biem ligj për ankesa dhe sygjerime, me të cilin do të mundësohet e realizim efikas i të drejtës kushtetutese të bëjnë ankesa për punën e organeve shtetërore. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

ËShtë miratuar Ligji për ankesa dhe sugjerime i cili ka hy në fuqi më 16.07.2008 (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=863).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.