VMRO-DPMNE: Ligj për shëndetin publik

Punojmë në përgatitjen e një Ligji të ri për shëndet publik, me të cilin do të përcaktohen prioritetet dhe mënyra për përmirësim të financimit të mbrojtjes preventive shëndetësore. Afati: qershor 2009;

Arsyetim:

Me vonesë të vogël, Ligji i ri për shëndet publik është miratuar më 15.02.2010, ndërsa hyri në fuqi më 23.02.2010.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.