VMRO-DPMNE: Ligj për parandalimin e dhunës dhe sjelljes së pahijshme në ndeshjet sportive

Në bashkëpunim me federatat e sportit, klubet dhe grupet e tifozëve, do të sjellim Ligj të ri për parandalimin e dhunës dhe sjelljes së pahijshme në ndeshjet sportive. [Afati: shtator 2011]

Arsyetim:

Më 03.10.2011 janë miratuar ndryshimet në Ligjin për parandalimin e dhunës dhe sjelljes së pahijshme në ndeshjet sportive. [Аzhurnuar më: 31.10.2011]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.