VMRO-DPMNE: Ligj për menaxhim me pronën e konfiskuar

Do të sjellim Ligj për menaxhim me pronën e konfiskuar, përfitimin nga prona dhe sendet e konfiskuara gjatë procedurës penale ose të kundërvajtjes, në ç’mënyrë do të krijojmë kushte efikase për menaxhim me pronën e konfiskuar (afati: dhjetor 2008)

Arsyetim:

Është sjellë Ligji për menaxhim me pronën e konfiskuar, përfitimin nga prona dhe sendet e konfiskuara gjatë procedurës penale ose të kundërvajtjes, i cili ka hyrë në fuqi më 12.08.2008, me të cilin rregullohet menaxhimi, shfrytëzimi dhe pasja në dispozicion me pronën e konfiskuar përkohësisht përfitimin e përkoshshëm nga prona dhe sendet e konfiskuara përkohësisht, si dhe pronën e konfiskuar, përfitimin nga prona dhe sendet e konfiskuara me vendim të plotfuqishëm gjyqësor në procedurë penale dhe të kundërvajtjes, si dhe themelimi, kompetenca, menaxhimi, udhëheqja dhe çështja të tjera që ndërlidhen me punën e Agjencisë për menaxhim me pronën e konfiskuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.