VMRO-DPMNE: Ligj për mbarsje biomedicinale

Ligj për mbarsje biomedicinale (të asistuar) që familjet të kenë fëmijën e tyre. Çdo familjeje të siguruar, që do të ketë nevojë për mbarsje artificiale, FSSH do t’ia mbulojë harxhimet tre përpjekjet e para. Gjatë kësaj nuk do të lejojmë diskriminim sa i përket moshës, gjinisë ose racës së çifteve të martuara. FSSHM do të fillojë ta ofrojë këtë shërbim dhe çdo vit do ta rrisë numrin e shërbimeve të mbarsjes së asistuar, që do të realizohen në institucionet private ose publike të shëndetit publik, sipas zgjedhjes personale të të siguruarve. Afati: shtator 2008

Arsyetim:

Sipas deklaratës që e morëm nga ana e Qendrës gjinekologjike të Manastirit, përfunduam se ky premtim zbatohet në praktikë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.