VMRO-DPMNE: Lidhje prej Manastirit deri në Gjevgjeli

Me këtë projekt do të mundësohet lidhje e pandërprerë rrugore në hapësirën ndërmjet Manastirit dhe Gjevgjelisë, zhvillim i rajonit të Mariovës dhe lidhje e rajonit të Pellagonisë me rajonin e Vardarit, nëpërmjet pjesës jugore të vendit. Vlera e projektit vlerësohet të jetë 17 milionë euro. Mjetet planifikohet të sigurohen me hua nga institucionet financiare ndërkombëtare dhe me kofinancim nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati për ndërtim: 2012-2015].

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.