VMRO-DPMNE: Licencimi i strukturave në mbrojtjen sociale

Do të bëhet licencimi i strukturave profesionale në sistemin për mbrojtje sociale, që ka për qëllim përmirësimin e kualitetit të punës profesionale.[Afati: 2011]

Arsyetim:

Sipas informatave që janë në dispozicion, procesi i licencimit të punëtorëve socialë ka filluar nga fund i vitit 2011. [Аzhurnuar më: 26.03.2012]

Licencat e para për punëtorët socialë u ndanë më 2 korrik 2012. [Аzhurnuar më: 11.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.