VMRO-DPMNE: liberalizimi i vizave

Në lidhje me liberalizimin e regjimit të vizave, si rezultat i zbatimit të pothuajse të gjitha parakushteve (pasaportave biometrike me standardet e BE, marrëveshja për riatdhesim, hapjen e qendrës së vizave, lufta e dukshme  kundër korrupsionit dhe krimit, si dhe zbatimi i lidhjes së integruar ndërmjet kufijve) Republika e Maqedonisë ka filluar negociatat përfundimtare për heqjen e vizave Shengen, e cila duhet të përfundojë në vitin 2008 .

Arsyet

Nga 19.12.2009, është hequr regjimi i vizave për Maqedoninë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.