VMRO-DPMNE: Kufijtë e jashtëm dhe zona Shengen

Në lëmin e kufijve të jashtëm dhe zonës Shengen në përgjithësi kemi bë rrumbullaksimin e kornizës ligjore me miratimin e të gjitha ligjeve  dhe akteve nënligjore nga kjo lëmi.

Arsyetimi

Nga 19.12.2009, është hequr regjimi i vizave për Maqedoninë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.