VMRO-DPMNE: Kornizë ligjore për kualitet të prodhimeve bujqësore

Futje dhe përmirësim të kornizës ligjore dhe institucionale për garantim të kualitetit dhe sigurisë së prodhimeve bujqësore me qëllim prodhimet maqedone të plotësojnë standardet ndërkombëtare në këtë fushë.

Arsyetim:

ËShtë miratuar ligji për kualitet tëprodhiemve bujqësore më 15 Tetor 2010.

http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=5003

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.