VMRO-DPMNE: Korniza nacionale e kualifikimeve

Do ta harmonizojmë kornizën nacionale të kualifikimeve të Republikës së Maqedonisë me kornizën globale evropiane;

Arsyetim:

Korniza nacionale e kualifikimeve të Republikës së Maqedonisë është harmonizuar me kornizën globale evropiane.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.