VMRO-DPMNE: Kompjuterë nëpër gjyqe

Do të instalojmë 300 kompjuterë që do të shfrytëzohen për shkrim nëpër gjyqe dhe do të zbatojmë edukim të 800 të punësuarve nëpër gjyqe. Në fazën e dytë, çdo gjykatësi, prokurori dhe ndihmësve të tyre do t’i jepet kompjuter dhe internet. Afati: faza e parë – fundi i vitit 2008, faza e dytë – 2009;

Arsyetim:

Sipas informatave nga Ministria për shoqëri informatike dhe administratë [Qasur më: 26.05.2011], janë instaluar 150 kompjuterë në 33 gjyqe, ndërsa të gjithë gjykatësve dhe prokurorëve, dhe ndihmësve të tyre u është dhënë kompjuter dhe internet.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.