VMRO-DPMNE: Inxhinjer mbikëqyrës

Për përmirësimin e efikasitetit të inspekcioneve që kanë të bëjnë me ndërtimin e objekteve të reja dhe pengimin e ndërtimeve të egra, do të fusim profesion të ri – inxhinjer mbikëqyrës me autorizime publike. Afat: 2008.

Arsyetim:

Nga ueb-faqja e komunës Qendër shihet se që të merret leje për ndërtim nevojitet edhe raporti i inxhinjerit mbikëqyrës.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.