VMRO-DPMNE: Integrimi i komuniteteve etnike

Mbështeje për integrimin e pjesëtarëve të pakicave etnike në tregun e punës me theks të veçantë për  Romët.

Arsyetimi:

http://www.ecmi.de/fileadmin/downloads/publications/Monographs/monograph_4_mac.pdf

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.