VMRO-DPMNE: Institucioni teatër për komedi

Formimi i institucionit të ri teatër për komedi, i cili do të specializohet për komedi, kabare, komedi „stand up“. [Afati2011]

Arsyetim:

Me iniciativë të Këshillit për kulturë, Qeveria e Maqedonisë më 14 shtator 2011 solli vendim për themelimin e Institucionit të ri kombëtar nga lëmia e kulturës, Teatër-Komedi. Shfaqja e parë teatrale do të jetë më 27 mars 2012.

Teatri për komedi zyrtarisht është hapur me premierën e shfaqjes “Аh, dashuria ime… tregim turk” , në regji të Kole Angellovski, më 27.03.2012 – Ditën botërore të teatrit, në skenën e Teatrit të dramës në Shkup.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.