VMRO-DPMNE: Homologim dhe regjistrim më i lirë i veturave

Veturat e reja që posedojnë certifikat evropian për homologim nuk do t’i nënshtrohen kontrollit të përshtatshmërisë, dhe për së paku 30% do t’i zvogëlojmë harxhimet për homoligim të tipit.

Arsyetim:

Çmimorja e re me çmime më të lira ka hyrë në fuqi më 02.09.2009.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari