VMRO-DPMNE: Harmonizimi i legjislacionit nacional me acquis

Harmonizimi i legjislacionit nacional me acquis, në pjesën e mbrojtjes sociale dhe të reformimit të sistemit në drejtim të mbrojtjes së shtresave më të lëndueshme dhe më të varfëra të popullatës.

Arsyetim:

Në raportin e BE-së për përparimin e Maqedonisë thuhet se janë bërë ndryshime, por jo në përputhshmëri të plotë me ligjet evropiane.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.