VMRO-DPMNE: Hapje të Universitetit bujqësor

Fakultetet ekzistuese bujqësore do të hapin studime të disperzuara në Kavadar.

Arsyetim

Janë hapur studime të disperzuara në Fakultetin e Bujqësisë dhe fakultetin tekniko-natyror në Unverzitetin „Goce Delçev” në Shtip. Janë hapur dy drejtime  – për enologji dhe për disajn kompjuterik në hapësira të reja në Shtëpinë shkollore “Krste Misirkov” në Kavadar dhe është rinovuar komplet.

http://www.mon.gov.mk/aktivnosti/313-2009-09-28-13-11-04-

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.