VMRO-DPMNE: Grupimi i inspekcioneve dhe kontrolleve doganore

Drejtoria doganore do të bëjë grupimin e inspekcioneve të cilat realizohen në mënyrë individuale gjatë importit dhe eksportit të mallrave (tatimore, fitosanitare, kontroll kufitar, veterinare etj.) me qëllim që inspekcionet të kryhen me një procedurë dhe në një vend, që të zvogëlohet koha e nevojshme. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Realizimin e këtij projekti e ka vërejtur organizata Instituti i Ohrit në raportin  tij të përgatitur në kuadër të projektit Monitorimi i lidershipit 2.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.