VMRO-DPMNE: Gijotina rregullatore “Përparësi për të vegjëlit” – faza e katërt

Me gijotinë të specializuar rregullatore “Përparësi për të vegjëlit”, vëmendje të veçantë do t’i kushtojmë largimit të ngarkesës rregullatore për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Në bashkëpunim me komunitetin e biznesit, do të krijojmë grup të veçantë të masave që do të kenë për qëllim zvogëlimin e çmimit për shërbimet e dhënies së dokumenteve, licencave, lejeve dhe aprovimeve, zvogëlim të afateve për marrjen e tyre, si dhe përmirësim të kualitetit të shërbimeve që i ofrohen biznesit të vogël. [Afati: gusht 2011 – fillimi i fazës IV]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.