VMRO-DPMNE: Fushatë mediatike – Dija është forcë, dija është fuqi

Filluam me fushatën mediatike – Dija është forcë, dija është fuqi, për stimulimin e të rinjve dhe të prindërve të tyre për orientim drejt niveleve sa më të larta të arsimimit, si mënyrë më e sigurt afatgjate për dalje nga varfëria dhe sukses në jetë.

Arsyetim:

Prej dhjetorit të vitit 2007, kur për herë të parë është promovuar kjo fushatë, e deri më sot, ajo po zbatohet nëpërmjet materialeve reklamuese.

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=48A08B4C1ACB534EB59B9055BAE473DD

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.