VMRO-DPMNE: Furnizimi me pajisje për shuarje të zjarreve në pyje

Do të blejmë pajisje për shuarje të zjarreve në pyje në kuadër të projektit “Përforcimi i gatishmërisë kombëtare për zjarret” i përkrahur nga FAO. Me këtë furnizim do të sigurohet pajisje personale për zjarrfikësit, të cilat do t’i takojnë NP “Pyjet e Maqedonisë”, me qëllim të unifikimit të pajisjeve dhe të mbrojtjes më të madhe. [Afati: nëntor 2011]

Arsyetim:

Janë blerë pajisjet për shuarje të zjarreve në pyje në kuadër të projektit “Përforcimi i gatishmërisë kombëtare për zjarret”. [Аzhurnuar më: 09.04.2012]

Linke:

Ministria për bujqësi, pylltari dhe menaxhim me ujërat (17.11.2011):Promovohen pajijset e standradizuara për shuarje të zjarrit në pyje. [Qasur më: 09.04.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.