VMRO-DPMNE: Furnizimi me pajisje medicinale

Do të sigurohen: gjashtë tomografë të kompjuterizuar, katër rezonanca magnetike, katër aparate për koronarografi, dhjetë mamografë, dyzet eho-aparate bashkëkohore për kirurgji, gjinekologji, radilogji, njëzet makina për frymëmarrje, 40 inkubatorë për fëmijë të lindur para kohe, instrumente kirurgjike, tavolina për operacione etj.

Arsyetim:

Pjesa më e madhe e pajisjeve të premtuara është siguruar, mirëpo një pjesë e asaj që është premtuar akoma nuk është sjellë në spitalet në Maqedoni.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.