VMRO-DPMNE: Forume rajonale

Qeveria e VMRO-DPMNE-së do të jetë iniciatore dhe promotore e projektit për Forume rajonale që do t’i përfshijnë vendet anëtare të Bashkimit Evropian nga fqinjësia dhe vendet e Evropës Juglindore. Këto forume do të nxisin bashkëpunim në disa lëmi, si zhvillimi i qëndrueshëm, turizmi, kultura dhe bashkëpunimi në nivel lokal dhe rajonal. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.