VMRO-DPMNE: Formimi i Fondit garantues

Do të formohet Fond garantues për sigurimin e pjesëmarrësve të tregun e kapitalit nga pamundësia për t’i barazuar transaksionet në bursë.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.