VMRO-DPMNE: Financimi i bujqësisë

Prodhimtaria primare bujqësore (deri në 100.000 euro.) Përqindja vjetore e kamatës: 4% për kredi të plasuara nëpërmjet kyçjes së bankave afariste, 6% për kredi të plasuara nëpërmjet kyçjes së kursimoreve; Destinimi: për mjete themelore dhe mjete për qarkullim për prodhimtarinë primare bujqësore; Grupi i qëllimit: bartës të ekonomive bujqësore që kanë parashtruar kërkesë për regjistrim në Regjistrin e vetëm të ekonomive bujqësore dhe ndërmarrjet e vоgla dhe të mesme që merren me prodhimtari primare bujqësore.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.