VMRO-DPMNE: Evidentim të të drejtës për votim

Do të bëjmë ndryshime në disa ligje (Rregullores zgjedhore) për të krijuar kushte normativo-juridike për transferim të ingerencave për evidencë të të dretës prë votim nga Ministria e Drejtësisë në Komisionin shtetëror zgjedhor. Afati Рок: fundi i vitit 2008.

Arsyetim:

Me ndryshimet në ligjet zgjedhore transferohet ingerenca për evidentim të të drejtës për votim nga Ministria e Drejtësisë në Komisionin shtetëror zgjedhor (http://www.pravo.org.mk/documentDetail.php?id=665).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.