VMRO-DPMNE: E-tatime

Do të mundësojmë që mbi 90% të obliguesve tatimorë me TVSH, ta paguajnë tatimin në mënyrë elektronike. Kjo do të thotë se 12.000 firma të reja të mund ta shfrytëzojnë sistemin etax.ujp.gov.mk deri në mesin e vitit 2012. Duke filluar nga viti 2014 do të fusim obligim ligjor që të gjithë obliguesit tatimorë me TVSH t’i paguajnë tatimet në mënyrë elektronike. Kjo do të mundësojë realizim më të thjeshtë dhe më të lire të obligimit për pagimin e tatimeve nga ana e firmave. [Afati: dhjetor 2012-2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.