VMRO-DPMNE: E-Regjistër

Do t’u mundësojmë të gjithë qytetarëve dhe firmave të interesuara që të marrin një pin-kod tatimor, me të cilin, nëpërmjet telefonatës ose shfrytëzimit të të gjitha llojeve të e-komunikimit (e-mail, SMS porosi…) do të mund të paraqiten të gjitha ndryshimet statusore për qëllime tatimi, si për shembull: ndryshimi i të dhënave për kontakt dhe i adresës, lajmërimi/çlajmërimi i aparatit fiskal, dhënia e kasës fiskale në njësitë afariste etj. Kjo masë do ta lehtësojë dukshëm komunikimin e obliguesve tatimorë me Drejtorinë për të hyra publike. [Afati: 2012]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.