VMRO-DPMNE: E-Kadastra

Vendosja e sistemit të plotë elektronik informatik të kadastrës si sistem i integruar dhe i vetëm në Republikën e Maqedonisë së mundëson lajmërim, përpunim, distribuim dhe qasje deri te të dhënat e azhurnuara të kadastrës së patundshmërive për tërë territorin e Maqedonisë ku qytetarët do të munden nëpërmjet internetit t’i marrin shërbimet e kadastrit. Bartës: Agjencia për kadastër të patundshmërive. [Afati: 2012]

Arsyetim:

Në korrik të vitit 2012 kanë përfunduar aktivitetet për futjen në përdorim të sistemit elektronik informatik të kadastrës në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë. Ky premtim është realizuar. [Аzhurnuar më: 28.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.