VMRO-DPMNE: E-Diaspora

VMRO-DPMNE konsideron se duhet të vendoset sistem për komunikim elektronik të diasporës me organet shtetërore, në mënyrë që do t’u mundësojë pagim përkatës për shërbimet konsulare, por edhe për pagim të të gjitha llojeve të obligimeve dhe shërbimeve në Republikën e Maqedonisë. [Afati: 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.