VMRO-DPMNE: Doracakë për arsimtarët

Do ta intensifikojmë botimin e doracakëve për arsimtarët, broshurave për nxënës dhe për prindërit, materiale didaktike për mësim dhe literaturë tjetër profesionale për përkrahje të reformave në arsimin parashkollor, fillor dhe atë të mesëm.

Arsyetim:

Ekzistojnë doracakë që janë në dispozicion publik.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.