VMRO-DPMNE: Ditari i qytetarëve

Në çdo institucion do të vendosen pika, ku qytetarët do të mund ta shprehin mendimin e tyre pozitiv ose negativ për funksionimin e institucioneve, ndërsa Ministria për shoqëri informatike do të bëjë analizë mujore dhe do ta informojë Qeverinë e Republikës së Maqedonisë për masat që duhet të ndërmerren me qëllim që të përmirësohet funksionimi i institucioneve. Bartës: Ministria për shoqëri informatike dhe administratë. Buxheti: 10.000 euro. [Afati: dhjetor 2012]

Arsyetim:

Për shkak se është e pamundur të vlerësohet se a ekzistojnë pika të këtilla në çdo institucion, ku qytetari mund ta shprehë mendimin e tij për funksionimin e institucioneve, pas hulumtimit të bërë, janë zbuluar shumë dokumente me titull “Ditari i qytetarëve”, që janë në dispozicion publik në internet. Për shkak të kësaj gjendjeje, ky premtim është vlerësuar si i realizuar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.