VMRO-DPMNE: Еkstradimi

Me qëllim të përshpejtimit të mekanizmave për ekstradim, do të përgatitet një Propozim për nisje të procedurës për ratifikim të Protokolit të tretë plotësues të Konventës për ekstradim të Këshillit të Evropës.[Afati: 2011]

Arsyetim:

Sipas Programit nacional për miratimin e të drejtës së Bashkimit Evropian – Revizioni 2012, të miratuar me datë 16.12.2011, procedura për ratifikimin e Protokolit të tretë plotësues të Konventës për ekstradim të Këshillit të Evropës ka filluar dhe është duke u realizuar. Prandaj, ky premtim konsiderohet i realizuar. [Аzhurnuar më: 09.04.2012]

Linke:

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë: PNAA revizioni i vitit 2012. [Qasur më: 09.04.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.