VMRO-DPMNE: Centralizim i inspeksioneve

Do të realizojmë projekt për koordinim të aktiviteteve të të gjitha inspektorateve nëpërmjet një organi qendror, për të pasur efikasitet më të madh dhe për t’iu shmangur vizitave të shpeshta dhe të pakoordinuara të firmave. [Afati: dhjetor 2012]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.