VMRO-DPMNE: Botimi i dokumenteve elektronike

Do të krijojmë kushte për botim të dokumenteve elektronike të lidhura me evidnecën amë të qytetarëve.Afati:  shtator 2011.

Arsyetim:

Përfshirë në projektin E-dokumente (http://www.mio.gov.mk/?q=book/export/html/2307).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.